Despre noi

Flori si flori oferite cu drag, pentru toti cei dragi.

Misiunea Florariei Chloris este aceea de a satisface si a incanta iubitorii de flori sau care iubesc sa daruiasca flori!. Am creat pentru dumneavoastra un spatiu elegant si atragator in care toti clientii sa se simta bine!.

Unicitatea aranjamentelor florale, prospetimea plantelor si a florilor taiate, personalul profesionist si atmosfera creata sunt tot atatea motive pentru care asteptam sa ne puneti experinta la incercare.

Va asteptam sa ne calcati pragul in: Calea Vacaresti, nr. 300 Bloc 1A, Parter (intersectia Asmita Garden) oferindu-va si serviciul de livrare flori si aranjamente florale cat si posibilitatea de a comanda on line: www.florisiflori.ro.

Surpriza pe care o pregatesti persoanei dragi va ajunge în cel mai scurt timp, in plus alaturi de flori poti sa oferi celor dragi: dulciuri, bauturi, cadouri, decoratiuni pe care cei dragi le vor asteapta cu nerabdare!.

NU UITA! La noi, floarea preferata devine cel mai frumos CADOU oferit  persoanelor dragi!. Te asteptam sa te convingi singur de asta si sa devi, cat mai repede, clientul nostru!

Comenziile de flori se preiau:
Punct Lucru: Calea Vacaresti, nr. 300, Bloc 1A, Parter (in intersectia Asmita Garden), sector 4, Bucuresti.
Program de lucru: 9-20 (Luni - Vineri) 
                                   10-20 Sambata
                                   10-14 Duminica
Telefonic: 0727.609.777/ 0723.433.444
E-mail: office@floraria-chloris.ro
On line: www.florisiflori.ro
Facebook:https://www.facebook.com/Flori-si-Flori-by-Chloris-390708514391688/