Cadouri

Floraria Chloris aduce la lumina, pe langa o gama variata de flori perfecte pentru orice ocazie numeroase cadouri gata sa fie impachetate si livrate imediat alaturi de un buchet. Astfel, pornind de la un tort de pampersi nastrusnic, pana la sticle de bautura sau cutii de ciocolata de lux, toate pot fi comandate de pe acest site care isi imbie clientii cu produse elegante si atragatoare, menite sa faca pe fiecare in parte sa se simta bine. Unicitatea produselor alese, concomitent cu aranjamentele florale pe care le pun la dispozitia oamenilor interesati fac din acest magazin un loc cu adevarat special, unic in Romania. Mai mult de atat, aceasta florarie dispune si de un magazin fizic, alaturi de cel virtual, unde fiecare persoana in parte poate sa fie imbiata cu produse unice, pline de culoare si mirosuri speciale.

Idei perfecte pentru cadouri cu gust

Atunci cand vine vorba de cadouri, acestea pot fi oferite atat celor dragi, cum ar fi familie sau prieteni, cat si colegilor de munca sau oamenilor importanti care la randul lor au facut un asemenea gest. Astfel, o surpriza trebuie mereu calculata si realizata din timp. In caz contrar, Floraria Chloris ofera solutii perfecte, imediate, care vor ajunge in cel mai scurt timp la destinatar. Astfel, alaturi de buchete de flori, cei apropiati pot primi in dar, sub forma de cadouri, o gama extinsa de dulciuri, bauturi fine, cat si decoratiuni, cum ar fi vaze, glastre sau chiar un tort de pampersi special pentru cei mici sau chiar cei mari care stiu sa guste o astfel de gluma.

De ani de zile Chloris a fost acel prieten apropiat al clientilor sai care au stiut mereu ca exista un loc din care pot face imediat, la preturi corecte, cadouri celor dragi, indiferent de natura evenimentului. De la barbati care vor sa isi surprinda iubitele sau mamele, pana la batrani care trebuie sa aiba mereu ceva pregatit pentru fiice sau nepoate, fiecare in parte poate sa gaseasca in acest loc special un dar minunat, gata sa fie impachetat si livrat imediat. In acelasi timp, echipa acestui magazin poate oferi ajutor specializat in alegerea celor mai bune solutii si idei, demne de luat in seama si de folosit pe tot parcursul anului. Idei creative, la preturi mici, acesta este secretul unei afaceri reusite cu cadouri, iar aceasta florarie a reusit sa duca la bun sfarsit un proiect inedit, cu totul si cu totul special.

Clienti fericiti si flori din belsug cu orice cadouri

Florile au fost mereu un cadou apreciat de oricine, mai ales de femei. In prezent, alaturi de buchete fantastice, fiecare client poate sa ofere in dar o gama variata de cadouri impachetate dragut si pregatite sa fie livrate chiar de Floraria Chloris in cel mai scurt timp cu putinta. Astfel, aceasta firma este cea care poate sa aduca zambete pe fetele tuturor in cadrul unor momente speciale, unice, menite sa debordeze de dragoste si bucurie la fiecare pas. Lumea in care traim trebuie sa fie una mai frumoasa, iar o floare o poate schimba.

60,00 Lei

50,00 Lei

- 33%
Tort de pampersi
450,00 300,00 Lei

90,00 Lei

80,00 Lei

380,00 Lei

20,00 Lei

120,00 Lei

180,00 Lei

150,00 Lei

80,00 Lei

80,00 Lei

40,00 Lei

30,00 Lei

15,00 Lei

25,00 Lei

15,00 Lei

20,00 Lei

30,00 Lei

30,00 Lei

20,00 Lei

20,00 Lei